Visita a les instal·lacions de la Mancomunitat la Plana

Dimarts 31/05/2016
Conèixer in situ la gestió de les deixalles

 

La gent gran de Muntanyola visita les instal•lacions de la Mancomunitat La Plana 
El passat dimarts 31 de maig una quinzena de persones grans de Muntanyola, acompanyades del seu alcalde Ramon Llorà, van participar d'una visita guiada a la planta de triatge, la planta de compostatge i la deixalleria de la Mancomunitat La Plana, a Malla. 
L'objectiu d'aquesta visita era donar a conèixer el recorregut que fan les deixalles un cop aquestes són recollides a les diverses àrees d'aportació que hi ha al municipi. 
El tècnic que va guiar la visita va ressaltar la importància de fer una bona selecció de les escombraries des de casa i va fer un recordatori dels materials que s'han de dipositar a cadascun dels contenidors de la recollida selectiva. 
A part de la visita a les instal•lacions i d'un petit esmorzar, també es va fer una petita xerrada informativa sobre l'orígen i la recuperació dels diferents tipus de deixalles. 
Aquesta activitat es situa dins del marc de les activitats conjuntes entre l'àrea de Medi Ambient i l'àrea de Serveis Socials i Ciutadania de la Mancomunitat La Plana, que juntament amb l'Ajuntament de Muntanyola, han promogut aquesta visita. 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 29/09/2017 11:29