Butlletí digital


Vols rebre informació puntual? - Subscriu-te!

Esperem que sigui del teu interès, i si no, donar-se de baixa és més senzill que donar-se d'alta.

  • Per donar-te d'alta, deixa'ns el teu correu-e i prem Alta, rebràs a l'instant un missatge per tal que autoritzis l'activació amb un clic

  • Per modificar les seccions de les quals reps informació, indicans el teu correu-e de subscripció, selecciona les seccions sobre les quals vols rebre informació i prem Modificar, rebràs a l'instant un missatge per tal que autoritzis la modificació amb un clic.

  • Per donar-te de baixa, deixa el teu correu-e de subscripció i prem Baixa.

 

Agenda
Noticies
Taulell anuncis
Avís sobre la protecció de dades personals

L'enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l'usuari, implicarà l'acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que podeu trobar al peu d'aquesta plana de Ajuntament de Muntanyola.

Ajuntament de Muntanyola utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.