Mas Serra-rica

Serra-rica és una antiga i bella masia situada a sobre d'un petit turó envoltada de boscos de roures,i àlbers i amb altres espècies d'arbres com freixes i oms. 

La casa consta d'un cos principal que té els seus orígens al s.XI i que, com totes les masies, ha estat ampliada i modificada al llarg de la seva història. L'ampliació més important es va fer a principis del s.XVII quan es va aixecar la teulada original i es va construir la masoveria adjunta i, entre aquesta i la casa principal, un call molt característic i original que li dona una personalitat única. 

De les construccions adjacents destaquem els antics pallers de la casa ampliats a mitjans del s XIX i on, ara, hem construït tres allotjaments rurals independents hem rehabilitat aquestes antigues pallisses i ho hem fet amb sensibilitat cap als qui les varen construir respectant al màxim l'estructura i els material, i pensant amb els qui les ocuparan, cuidant tots els detalls per a fer-vos una estada confortable i que pugueu recordar amb satisfacció. 

El resultat cal constatar-lo ja que ha estat magnífic, aconseguint espais molt acollidors i agradablestot combinant pedra i fusta, antiguitat i modernitat, bellesa i confort.

Degut a la seva ubicació, a 800 m . d'altitud, gaudeix d'un clima excel·lent propi de la muntanya mitjana, poc calorós a l'estiu i, allunyada de les boires insistents de la Plana , disfruta de molts dies lluminosos i assolellats a l'hivern. 

El Freixer, L'Eugueda i Sobrevolta.

NIRTC: Sobrevolta PCC-000327 El Freixer PCC-000328, L'Eugueda PCC-00329

 

Imatges i vídeos

Allotjament Mas Serra-rica
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 13/10/2016 16:13