Equipament

 

2
e3
8

 

1

 

 

La Llar d'infants de Muntanyola consta d'una superfície d'una sola planta. L'escola es distribueix en una aula en la qual passem la major part del temps quan estem a l'interior. Ens serveix per espai de joc, espai d'experimentació, per l'estona dels àpats, etc.

 

 

 

5

 

 

 

Des de l'aula tenim accés al pati exterior, un espai molt assolellat de cara al bosc on regne el joc lliure i la tranquil·litat. Amb el temps hem anat aconseguint que fos un espai ric amb múltiples oportunitats i combinacions de materials que l'han fet un excel·lent espai per continuar els aprenentatges i les descobertes que es porten a terme a l'interior. A més, tenim un hort que ens ajuda a conèixer verdures que mengem, a prendre consciència de cuidar-les i fer viure als infants la transformació de les plantes des de les llavors fins al fruit.

 

 

4
6

 

Annex a l'aula hi tenim un canviador-lavabo pels moments d'higiene dels infants. A més disposem d'un espai annex que ens serveix de dormitori per l'estona de descans dels infants i també per espai de llum.
A banda l'escola també està formada per una cuina, un despatx i un lavabo per adults.

10
11
7
    Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12/05/2020 17:25