Formulari canal WhatsApp

Tanca Formulari

Autorització per rebre informació per whatsapp

Amb la finalitat de millorar la comunicació entre l'Ajuntament i els veïns i veïnes, hem creat un canal de whatsapp que ens permet enviar-vos tota la informació que pot ser del vostre interès. És el nostre propòsit informar-vos de tot allò que habitualment s'enviava a través de circulars escrites i, aprofitant els avantatges i la immediatesa del mòbil, us informarem també de tot allò que tingui relació amb nevades, notícies locals, situació de les carreteres, així com també de l'activitat del poble com reunions, cursos, festes populars, activitats al local polivalent i altres. Si esteu interessats a rebre la informació a través del correu whatsapp, us preguem que empleneu el formulari que es mostra a continuació.

Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris.L’enviament de les dades que l'usuari ha introduït en aquest formulari implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o la gestió sol·licitada. En cap cas se cediran o es comunicaran a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


Darrera actualització: 20.05.2021 | 12:28
Darrera actualització: 20.05.2021 | 12:28