Salutació de l'Alcalde

Una nova etapa a Muntanyola


El passat 26 de maig, els veïns i veïnes de Muntanyola vau decidir fer confiança de forma majoritària a la candidatura que jo encapçalo, d'Independents per Muntanyola-ERC-AM. Els vostres vots ens van donar la majoria al Ple Municipal i la possibilitat de tirar endavant el programa electoral que us vam presentar durant la campanya. 

Vull agrair-vos la confiança que ens vau donar en forma de vots, amb una participació molt alta, de gairebé el 80% del cens. Aquesta confiança ens carrega d'il·lusió i ganes de treballar al servei de tots vosaltres, i ens fa encarar els propers quatre anys amb optimisme i determinació.

Volem fer un Ajuntament obert i transparent, al servei de la ciutadania. Volem posar tots els recursos i mitjans de què disposa l'Ajuntament a treballar per millorar els serveis actuals i prestar-ne de nous, complint les propostes del nostre programa i escoltant també totes les aportacions que ens feu a nivell particular o des de les entitats. 

Comptem amb la vostra implicació activa en la vida pública del poble durant els propers quatre anys, i ens agradarà molt que ens feu arribar les vostres crítiques constructives i propostes, tant necessàries per fer un poble millor entre tots.

L'Ajuntament és casa vostra. 

Carles Morera Calm
Alcalde de Muntanyola

Darrera actualització: 20.05.2021 | 09:22
Darrera actualització: 20.05.2021 | 09:22