Equipament

La Llar d'infants de Muntanyola consta d'una superfície d'una sola planta. L'escola es distribueix en una aula en la qual passem la major part del temps quan estem a l'interior. Ens serveix per espai de joc, espai d'experimentació, per l'estona dels àpats, etc.

Des de l'aula tenim accés al pati exterior, un espai molt assolellat de cara al bosc on regne el joc lliure i la tranquil·litat. Amb el temps hem anat aconseguint que fos un espai ric amb múltiples oportunitats i combinacions de materials que l'han fet un excel·lent espai per continuar els aprenentatges i les descobertes que es porten a terme a l'interior. A més, tenim un hort que ens ajuda a conèixer verdures que mengem, a prendre consciència de cuidar-les i fer viure als infants la transformació de les plantes des de les llavors fins al fruit.

Annex a l'aula hi tenim un canviador-lavabo pels moments d'higiene dels infants. A més disposem d'un espai annex que ens serveix de dormitori per l'estona de descans dels infants i també per espai de llum.
A banda l'escola també està formada per una cuina, un despatx i un lavabo per adults.

Darrera actualització: 4.04.2021 | 21:21
Darrera actualització: 4.04.2021 | 21:21