Passejades

L'escola està situada en un entorn fantàstic en el qual la natura és la gran protagonista. Poder sortir a peu a passejar i no haver de patir pel trànsit de cotxes, poder sentir els ocells i les vaques... sense massa sorolls artificials; únicament gaudir de tot el que ens regala la natura per nosaltres té molt valor.

La natura és el millor espai de joc amb infinitat de descobertes i d'aprenentatges. Cada sortida i passejada és una aventura diferent; des d'anar al bosc, esmorzar a l'esplanada, anar al Bibliobús, anar al parc, fins a fer una proposta de psicomotricitat, etc. La natura és una font de recursos inesgotables pels infants i per això a l'escola intentem aprofitar-ho al màxim.

Passejant cada infant pot trobar el seu ritme, trobem un munt de sorpreses i tresors que ens fan aturar i ens permetem fer volar la imaginació. Observar sense presses, recollir el que ens ve de gust per portar-ho a l'escola o cap a casa. El nostre entorn és ric en matisos, colors, formes, textures, tactes diferents cada dia i en cada estació de l'any.

L'aventura de sortir de l'escola va molt més enllà de gaudir dels voltants, perquè caldrà estar atent a les indicacions dels adults, esperar a tots els companys i companyes en un moment determinat, gaudir de la seva companyia, saber passejar relaxadament sense córrer; afegit, sobretot a aturar-se i gaudir de tot allò que ens envolta.

En definitiva, gaudir de la natura al màxim, que és tot allò que ens envolta.

Darrera actualització: 4.04.2021 | 21:11
Darrera actualització: 4.04.2021 | 21:11