Muntanyola mostra la seva disconformitat amb la prova pilot de pas alternatiu a Sentfores (la Guixa)

Dimarts, 1 de setembre de 2020

L'Ajuntament de Muntanyola mostra la seva disconformitat amb la prova pilot de mobilitat que l'Ajuntament de Vic té intenció de posar en marxa aquesta tardor al Carrer Major de Sentfores (La Guixa), consistent en posar semàfors que regularien un pas alternatiu del trànsit.

Tant Muntanyola com Santa Eulàlia de Riuprimer som municipis afectats per aquesta mesura, donat que la carretera BV-4316 és una de les nostres vies d'accés a Vic, i per aquesta via hi circula el transport públic i escolar dels nostres municipis. L'aplicació d'aquests semàfors de sentit alternatiu poden provocar importants congestions en hores punta. 

Els alcaldes de Santa Eulàlia de Riuprimer i Muntanyola ens vam reunir el passat 31 de Gener amb l'alcaldessa de Vic, Anna Erra i li vam demanar que valorés la possibilitat d'aplicar altres mesures que tindrien el mateix efecte de descongestió al Carrer Major de Sentfores (La Guixa), com l'establiment d'un carrer per cada sentit de la circulació. Lamentem que aquesta mesura no s'hagi tingut en compte.

Per més informació, consulteu el document adjunt. 

Darrera actualització: 20.05.2021 | 09:28