Cens municipal de gossos

Dimarts, 10 de novembre de 2020 a les 00:00

Estem actualitzant el sistema de cens municipal de gossos i fent una base de dades per poder gestionar millor quan trobem algun gos perdut al municipi. Us demanen que encara que ja hàgiu censat al gos en el passat a l'ajuntament, torneu a enviar la informació per poder comprovar-la i actualitzar-la Recordem que tenir els gossos censats és d'obligatori compliment, a més que us ajudarà en cas que algun dia es perdi.

Recordeu també que s'ha de comunicar també la baixa del cens. Pels veïns de segona residència, també demanem que omplin el formulari, i encara que no el donarem d'alta al cens municipal ( perquè entenem que està donat d'alta al municipi de primera residència ) , els afegirem a la base de dades per si algun dia es perd pel municipi poder saber qui és el propietari. El servei de cens municipal és gratuït. Per aquests motius demanem a tots els propietaris de gossos que ompliu el segúent formulari: Cens de gossos de Muntanyola

Si per algun motiu no podeu omplir el formulari, podeu enviar totes les dades a censgossosmuntanyola@gmail.com o quan tot torni a la normalitat, ferho presencialment a l'Ajuntament o al Punt Jove.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Darrera actualització: 07.04.2021 | 08:11