Notícies

En aquest apartat podeu trobar les notícies d'actualitat. Si voleu consultar notícies anteriors, podeu accedir a l'Hemeroteca i filtrar els actes del tipus "Notícies". Per fer-ho, podeu fer servir els filtres amb els selectors de la columna dreta de la pàgina.

 • CANVI DE CUBELLS DE LA RECOLLIDA DE DEIXALLES 8 de novembre de 2021

  IMPORTANT I OBLIGATORI


   

 • Ja som 700!! 8 de novembre de 2021

  Us informem que aquesta setmana a Muntanyola hem arribat als 700 habitants. Agrair a totes les Muntanyolenques i Muntanyolencs que fan possible que el poble vagi creixent de mica en mica i es vagin consolidant projectes tan importants com l'escola nova, tancaments del pavelló entre altres projectes fets i futurs que anirem explicant en els pròxims mesos.

 • Entrada nova a la carretera de Manresa per a pujar a Muntanyola 26 d'octubre de 2021

  Després de més d'un any negociant amb la Generalitat de Catalunya una entrada nova a la carretera de Manresa per a pujar a Muntanyola i l'asfaltat nou des de la sortida de la C-17 al nostre encreuament, hem iniciat els treballs de camp, esperem que la Generalitat inici els treballs el primer trimestre del 2022.
  També la Diputació de Barcelona ja ha iniciat la redacció del projecte de la carretera que puja fins a arribar al poble i que les obres s'iniciarien cap al tercer/quart trimestre del 2022.
  En total una inversió de més d'un milió i mig d'euros subvencionats la seva totalitat per la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.
  Anirem informant.

 • Segona incorporació a la brigada municipal 13 d'octubre de 2021

  Us presentem en Mohamed, és la segona persona de pla d'ocupació que donarà suport a la brigada municipal, el tindrem entre nosaltres un mínim de quatre mesos subvencionat al 100% per la Diputació de Barcelona, va ser el segon classificat en la selecció de personal i el contractem, ja que aquesta subvenció no és acumulable pel 2022.

 • Activitats al local polivalent 28 de setembre de 2021

  La setmana passat vam començar les activitats al Punt Jove, si no estàs apuntat encara  ets a temps!! Apunta't!!

 • Plaques solars a l'Ajuntament 6 de juliol de 2021

  Continuem el camí cap a la transició energètica, una Muntanyola verda i sostenible amb uns edificis cada cop més eficients, aquesta vegada fem el muntatge de plaques solars a l'edifici de l'Ajuntament, que és el que més consum tenim.

  • Cost; 14.500 €
  • Subvenció Diputació de Barcelona; 12.400 €
Darrera actualització: 11.05.2021 | 08:46
Darrera actualització: 11.05.2021 | 08:46