LLAR D'INFANTS DE MUNTANYOLA

LLAR D'INFANTS DE MUNTANYOLA

Tel: 93 813 60 89

Email: a8068070@xtec.cat

La llar d'infants de Muntanyola és un centre educatiu de titularitat municipal de l'Ajuntament de Muntanyola. Aquesta ofereix serveis als infants des dels quatre mesos fins als tres anys d'edat i a les seves famílies.

Pensem que l'escola ha de ser un lloc ple d'oportunitats per créixer. Un lloc on s'afavoreixi la descoberta, l'experimentació, la imaginació… acompanyats d'uns companys i companyes amb qui relacionar-se compartir i conviure.

Partim de que els infants són forts, rics i capaços. Donem temps, preparem espais provocadors i d'aquesta manera sorgeixen relacions de forma espontània.

Intentem donar valor a les petites coses, a detalls de la vida quotidiana, aparentment insignificants, i que moltes vegades passen desapercebuts, però que, en realitat, són importants en l'educació de l'infant.

Us oferim un espai on sentir-vos acollits, estimats, acceptats, atesos, respectats i escoltats.

Creiem que l'escola és una prolongació i complement de la família i per tan procurem en primer lloc crear un ambient càlid que possibiliti que mitjançant el joc, el nen estableixi relació amb els seus semblants.  Aquí entra en joc el paper rellevant i participatiu de la família. Establir un bon vincle família-escola és per a nosaltres una prioritat.

El joc és l'activitat central del nostre dia a dia i va molt lligat amb el moviment. Que un infant es mogui li permet descobrir el món, conèixer el seu cos…

Tenim un entorn natural molt ric que permet a l'infant estar-hi en contacte diàriament, essent ells qui escolleixen on, com i quan volen gaudir-ne.

Imatges i vídeos

Video llar d'infants9111213141432568
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 22/01/2019 19:40