Àpats

L'estona dels àpats,  és un dels moments més importants del dia, on l'infant gaudeix i aconsegueix nous aprenentatges cap a l'autonomia.

L'escola no disposa de servei de cuina, per aquest motiu els infants porten el menjar de casa. És important remarcar que l'escola no es fa responsable de l'estat dels aliments. Tot i així, controlem regularment la temperatura idònia de la nevera, per tal de conservar adequadament els aliments.

Cada matí s'ofereix de forma compartida fruita variada als infants, la qual hauran portat de casa prèviament i s'ofereix com un complement de mig matí i no com un únic esmorzar.

Per dinar i berenar cada família és lliure de portar els aliments que desitgin sempre seguint una proposta variada i equilibrada.

En cas que els infants pateixin al·lèrgia o intolerància alimentària o d'algun altre tipus és obligatori fer arribar a l'escola l'informe/certificat mèdic on consti la pauta d'actuació a seguir per part de l'escola.

A l'escola celebrem els aniversaris dels infants; normalment és la pròpia família la que acorda amb la resta de famílies quins aliments seran els que es portaran per compartir amb tots els infants, d'aquesta manera es tenen en compte intoleràncies, al·lèrgies i altres factors que pugui haver-hi.

La llar d'infants facilita que les mares puguin continuar l'alletament matern; tant de forma presencial  com mitjançant l'administració de la llet que la mare s'hagi extret prèviament. Cal que la llet materna arribi a l'escola degudament emmagatzemada i transportada en nevera o bossa isotèrmica, en dosis d'una sola presa i en el mateix recipient que s'utilitzarà per administrar la llet a l'infant.  Si no està en aquestes condicions no s' acceptarà.

Darrera actualització: 4.04.2021 | 20:49

Imatges

Darrera actualització: 4.04.2021 | 20:49