La relació amb les famílies

Les famílies són un dels pilars fonamentals de l'escola, per això treballem per establir una relació estreta basada en la confiança, el respecte i el diàleg, fins a establir un bon vincle.

Volem que les famílies visquin el dia a dia de l'escola des de dins, mantenint una relació diària, dialogant, participant en activitats, celebrant les festes conjuntament, etc.

Durant l'estada de l'infant a l'escola s'estableixen diferents formes de comunicació amb les famílies des del diàleg diari, a entrevistes individuals, reunions de grup, tramesa d'imatges i vídeos de moments viscuts... per tal d'intercanviar dia a dia informació sobre el desenvolupament dels infants.

Una forma d'establir vincle amb les famílies i conèixer-nos tots una mica més tot fent escola és compartint moments i experiències amb els infants. Per això totes les festes que celebrem a l'escola les fem convidant a les famílies: castanyada, caga tió, carnestoltes, fi de curs... A més al llarg del curs també gaudim de jornades de creació de materials en família, sortides i tallers que faciliten la relació amb l'escola, coneixença i acostament entre famílies... tot el que propicia un entorn més ric i segur pels infants compartint noves vivències.

Darrera actualització: 4.04.2021 | 21:02

Imatges

Darrera actualització: 4.04.2021 | 21:02